Accountor: – Det er enkelheten som er gull

Accountor er Nord-Europas største regnskapskjede med kontorer i alle nordiske land i tillegg til Nederland og Ukraina. I Norge huser de nærmere 70 kontorer og nå skal de tilby Siffer til alle kontorene.

accountorsiffer

Opp mot 800 kunder

Vi pratet med Randi Helle, direktør for verdiøkende tjenester i Accountor om deres nye samarbeid med oss i Siffer. Grunnen til at de ønsket samarbeidet var enkel.

– Dette er et enkelt produkt for de minste kundene våre. Det er enkelt å ta i bruk programmet, og enkelt å fullføre regnskapet i. Det er den enkelheten som er så bra. En importerer kontoutskriften og bokfører etter det. Det er det som er gull. 

I en så stor kundebase som Accountor har vil det være behov for å gi ulike tilbud til ulike kunder. Det er spesielt et segment av kundene Randi ser for seg at Siffer ville passe inn. 

– Hovedsakelig skal vi benytte Siffer på de aller minste kundene våre. Mindre AS og enkeltpersonforetak. Vi ser for oss å flytte 500 - 800 kunder til Siffer. 

Raske på ballen

Så langt har det vært et godt samarbeid mellom Accountor og Siffer. Oppstartsfasen og oppfølgingen har vært svært god. 

– Det har vært veldig fint å samarbeide med Siffer så langt. De er raske på ballen og tar tak. Vi hadde oppstartswebinar med mange ansatte. Og så kan vi bare spørre etter mer og så får vi mer opplæring. Så det er ikke noe problem. 

Når Randi får spørsmål om hvilket utbytte Accountor får av å benytte seg av Siffer svarer hun klart og tydelig. 

Randi Helle om Siffer: – Vi sparer tid, og tid er penger

Spennende ny aktør

Tidligere har Accountor benyttet seg av on-prem-løsninger på kundene som nå skal bruke Siffer. At de nå får dem over på en skybasert løsning, slik som mange av de andre kundene til Accountor, er viktig. 

– Accountor har tidligere vært på on-prem, men enkelheten og tilgjengeligheten ved skybaserte løsninger er veldig fin. Man kan samhandle enklere med kunden. 

Randi forteller at nye krefter er det som skal til for å utvikle regnskapsbransjen og at det er bra at Siffer har kommet på banen. 

– Jeg synes det er veldig spennende med en ny aktør i bransjen som tør å tenke nytt.

Få full oversikt med daglige overføringer av bankbevegelser. Nå kan du koble til alle norske bankkontoer, og du trenger ikke engang å selv ha tilgang til banken. Oppsettet tar kun et par minutter. Prøv nå - integrasjonen er gratis ut året :)

Les mer

Hvordan kan vi gjøre det enda enklere for små bedrifter og enkeltmannsforetak å holde orden på bokføringen? Det var spørsmålet Regnskapspartner AS stilte seg, og svaret ble å flytte 100 kunder fra sitt tidligere regnskapsprogram over til Siffer.

Les mer