Artikler

Å jobbe med årskunder er noe annet enn å jobbe med løpende kunder. Likevel er det mange som ikke har spesialiserte rutiner for akkurat dette. Det har vi i Siffer prøvd å gjøre noe med. Her ser du hvordan du kan gjøre årsoppgjøret både for deg selv og kunden.

Les mer

Etter å ha laget markedets mest effektive system for årskunder (helt objektivt 🤣), har vi bestemt oss for å ta satsningen ett steg videre, nemlig lag, foreninger, ENKer og ASer som har behov for løpende regnskap. Vi har derfor lansert masse ny funksjonalitet som skal gjøre hverdagen enklere for disse:

Les mer

Tidligere førte Braathen & Partners regnskapet for de minste kundene sine i Excel-ark. Med Siffer har de fått et system som gir bedre oversikt og gjør arbeidsdelingen enklere – og mulighet til å være med å videreutvikle løsningen.

Les mer

Siffer er designet for å hjelpe regnskapsførere å arbeide effektivt med regnskap. For å oppnå dette har vi implementert mange hurtigtaster du kan bruke for å øke effektiviteten. I denne artikkelen lærer vi deg alle hurtigtastene du trenger for å bli en Siffer-ekspert.

Les mer

Få full oversikt med daglige overføringer av bankbevegelser. Nå kan du koble til alle norske bankkontoer, og du trenger ikke engang å selv ha tilgang til banken. Oppsettet tar kun et par minutter. Prøv nå - integrasjonen er gratis ut året :)

Les mer

Hvordan kan vi gjøre det enda enklere for små bedrifter og enkeltmannsforetak å holde orden på bokføringen? Det var spørsmålet Regnskapspartner AS stilte seg, og svaret ble å flytte 100 kunder fra sitt tidligere regnskapsprogram over til Siffer.

Les mer